Aktuelno

 

dani

 

Renoviranje Doma zdravlja

02.03.2015

  

   U toku je renoviranje pojedinih službi Doma zdravlja Sokobanja. U toku su radovi u ATD službi i službi Opšte medicine.

   U ginekološkj i neuropsihijatrijskoj službi zamenjeni su prozori, a ovih dana treba da počne i zamena prozora u službi za zdravstvenu zaštitu dece. U laboratorijskoj službi urađen je pregradni zid.

 Radovi ATD

Radovi opsta

   Pored radova u zdravstvenim službama radovi su izvođeni i u krugu Doma zdravlja - uređen je prostor za odlaganje infektivnog  i komunalnog otpada.

 

Održana obuka za Akreditaciju

28.11.2014

   Dom zdravlja u Sokobanji ušao je u postupak akreditacije nakon što je sa Ministarstvom zdravlja (Agencijom za akreditaciju zdravstvenih ustanova) potpisan ugovor. Kao jedan od uslova za dobijanje akreditacije je podizanje kvaliteta rada u svim segmentima na način koji je propisalo Ministarstvo zdravlja i Evropska Unija. Nije nam cilj da dobijemo samo akreditaciju, a da kroz ceo proces nismo poboljšali nivo usluga lekara, medicinskih sestara i nemedicinskog kadra od kojih se očekuje da posao obavljaju krajnje profesionalno.

   U cilju što boljih priprema za uspešnu akreditaciju deo radnika Doma zdravlja Sokobanja prisustvoa je obuci za Akreditaciju u Domu zdravlja Doljevac, a u organizaciji Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Republike Srbije.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog